Esteu aquí: Inici Agenda FESTIVAL EVA. SANT PERE DE RIUDEBITLLES

FESTIVAL EVA. SANT PERE DE RIUDEBITLLES

Festival En Veu Alta Dijous 8 de juny El viatge (Occitània ens visita) Hora: 19h Lloc: Casal dels Marquesos Idioma: català/occità Públic: adults Preu: activitat gratuïta Organitzen: Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles i Festival Eva Divendres 9 de juny Dalí Blanch: El TODO MORIDO Sinopsis: Amb el seu vestit tradicional i la melodia de la seva veu, la Dalí ens portarà a través dels seus titelles de pa, paper i sucre a aquest univers mexicà tan vast i sorprenent, dels morts. I ho farà a través d’una història plena d’humor, saviesa i ganes de saber. Imprescindible. Tipus: Narració i titelles Hora: 23h Lloc: Cementiri. Plaça del davant. Diumenge 11 de juny Oscar Intente, espectacle de cloenda: AULA BRECHT (el peix gros es menja el petit) Sinopsis: L'obra mescla una quinzena de textos breus de poesia, prosa i teatre amb contingut antidogmàtic que busseja en la realitat oculta per suscitar l'actitud crítica i un món més habitable. Estil Brecht. Aula Brecht. Encantats de ser-ne alumnes. En acabat hi haurà la presentació del treball efectuat pel Col•lectiu Gargot dins el marc del Festival EVA i festa final de cloenda. Hi sou tots convidats. Hora: 20.30h Lloc: Casal dels Marquesos

Tipus d'activitat Lectura, recital, narració
Quan
08/06/2017 20:00
a
11/06/2017 22:10

Municipi: Sant Pere de Riudebitlles
Organitzador AJUNTAMENT
Preu Gratuït

 Festival En Veu Alta

Dijous 8 de juny

El viatge (Occitània ens visita)

Hora: 19h

Lloc: Casal dels Marquesos

Idioma: català/occità

Públic: adults

Preu: activitat gratuïta

Organitzen: Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles i Festival Eva

 

Divendres 9 de juny

Dalí Blanch: El TODO MORIDO

Sinopsis: Amb el seu vestit tradicional i la melodia de la seva veu, la Dalí ens portarà a través dels seus titelles de pa, paper i sucre a aquest univers mexicà tan vast i sorprenent, dels morts. I ho farà a través d’una història plena d’humor, saviesa i ganes de saber. Imprescindible.

Tipus: Narració i titelles

Hora: 23h

Lloc: Cementiri. Plaça del davant.

 

Diumenge 11 de juny

Oscar Intente, espectacle de cloenda: AULA BRECHT (el peix gros es menja el petit)

Sinopsis:  L'obra mescla una quinzena de textos breus de poesia, prosa i teatre amb contingut antidogmàtic que busseja en la realitat oculta per suscitar l'actitud crítica i un món més habitable. Estil Brecht. Aula Brecht. Encantats de ser-ne alumnes. 
En acabat hi haurà la presentació del treball efectuat pel Col·lectiu Gargot dins el marc del Festival EVA i festa final de cloenda.

Hi sou tots convidats.

Hora: 20.30h

Lloc: Casal dels Marquesos

 

Documents Relacionats

Accions del document

Cercador

« Juliol 2017 »
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31